Post by compswiffirithlie on Feb 2, 2022 22:11:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu vairāk kristālu ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
Ļoti jauka spēle. Izaicinājums, bet ne neiespējams tāpat kā citas spēles. Es ļoti izbaudu šo. Izskatās arī lieliski.
Man patīk brīvajā laikā spēlēt lauku varoņus. Vienīgā problēma, kas man ir saistīta ar spēli, ir tā, ka, uzbrūkot ceļa bloķēšanai, es nosūtu saviem "draugiem" ziņojumus, lai palīdzētu man atbloķēt. Es nedomāju, ka tas ir ziņojums, kas tiek nosūtīts, jo es saņemu burvju pupiņas, nevis atbloķēšanu dēļa. Es pieņemu, ka šādi viņi cenšas likt man tērēt naudu, bet es netērēju naudu bezjēdzīgām lietām. Es droši vien to izdzēsīšu, ja tas turpināsies.
Lietojumprogrammai darbojās lieliski līdz pēdējam atjauninājumam, ko es atjaunināju. Protams, es biju 997. līmenī! Kad es atjaunināju lietotni, galvenajā spēles ekrānā tiek parādīta jauna ikona progresa saglabāšanai, es pieskāros tai un reģistrējos, lai saglabātu savu progresu, un nevarēju pieteikties pēc reģistrācijas. Es atgriezos spēles lietotnē, kur ir līmeņi, un mēģināju vēlreiz spēlēt 997. līmeni, un lietotne turpināja aizvērties. Lieki piebilst, ka man bija jāatinstalē lietotne un jāsāk atmaksāt par lietotni no paša sākuma.
Tiešām jautri! Bet vienīgā problēma, kas man ir ar to, ir: vajadzētu būt stāstam, kas izskaidro Rancid Racoon un Farm Heros. Es saņēmu 3 zvaigznes 94. līmenī, un tas man nedeva savus dzīvniekus. Turklāt tas saka bezgalīgas dzīvības, bet tas to neparāda
ļoti interesanti. kad nav ko darīt.
Izsmejas neiespējami un nomākta. 30 sekunžu reklāmas ir padarījušas šo spēli vēl nomāktāku
Es nezinu, kas tieši par šo spēli ir, bet es to nejūtu. Man tas nav vizuāli pievilcīgs kā Candy Crush. Man nepatīk, kā tiek atskaņotas kombinācijas, un man ļoti nepatīk pievienotais varoņa režīms beigās.
Man kādreiz patika šī spēle, taču smieklīgais uznirstošo logu skaits to ir sabojājis. Katru reizi, kad atverat lietotni vai pat noklikšķināt uz tāfeles, lai spēlētu, jums ir jānoklikšķina uznirstošais logs pēc uznirstošā loga. Tas tiešām ir kaitinoši.
tāpat kā visas citas spēles.... algoritms ir šausmīgs un vērsts uz to, lai nopelnītu naudu. Esmu pārliecināts, ka es to izdzēsīšu, tiklīdz nokļūšu posmā, kuru nevaru izturēt bez naudas tērēšanas. Es saprotu, jūs vēlaties pelnīt naudu, es esmu gatavs netērēt naudu.
Neiet
Šī ir prāta spēle, kas sākotnēji šķiet vienkārša, bet, kad jūs paceļaties skaitļos, tā liek domāt par nākamo gājienu vai stratēģiju, lai veiktu šo gājienu.
Interesanta spēle
Kādreiz tā bija tik jautra spēle! Tagad notiek tik daudz sīkumu, ka jūs pavadāt pusi sava laika, "spēlējot" spēli, noklikšķinot no visa cita atkrituma, kuru nevēlaties spēlēt. Es to tikko atinstalēju pēc tam, kad tā bija spēle, kuru esmu spēlējis visilgāk, jo es vienkārši vēlos spēlēt Farm Heroes. Es nevēlos uzklikšķināt, kurš saņēma un cik daudz kasu par dienu, man nerūp blakusspēle, man nav svarīgi iegūt papildus kaut ko, un es nevēlos, lai būtu jāgaida, lai spēlētu.
🙂
Spēlējot ir relaksējoša, taču bērniem ir pārāk daudz papildu ekrānu un uzvedņu, kā arī bērnišķīgi apžilbinājumi, kas to padara kaitinošu. Ir jānospiež poga pēc pogas, lai aizvērtu spēli līdz brīdim, kad rodas jautājums, vai sākt to atvērt vai nē.
Ļoti laba spēle man nav 69 limenis iesaku visiem instalēt ļoti laba
Tas ir jautri, bet jaunajiem spēlētājiem jūs saskarsities ar kļūmi ap 160, kas neļaus jums virzīties tālāk.Jūs būsit iestrēdzis uznirstošajā apmācībā, kas neļaus jums neko darīt, jo līmenis ir izjaukts.
Es spēlēju šo spēli apmēram gadu vai nedaudz mazāk, un viņa brīnišķīgais, un tas, kas man nepatīk, ir tas, ka jūs izietat līmeņus ar trim zvaigznēm un nopelnāt zelta stieņus, viņi dodas uz krājkasīti, un tad jums ir maksāt 3 dolārus par stieņu izņemšanu, manuprāt, tas nemaz nav godīgi
Sākotnēji un vieglākos līmeņos prasmes un bonusi var palīdzēt jums gūt panākumus. Vēlāk un lielākās grūtībās tas ir ļoti balstīts uz veiksmi un prasa bonusus, ja vien nevēlaties atkārtot duci reižu. Viegli jautra spēle. Izstrādātāji ir atpalikuši par cenām, ko viņi nosaka saturam (sliktāk nekā kazino spēļu automāts... $1 par 5 papildu gājieniem uz viena galda? Gtfo) Rediģēt: jāsaka, ka esmu prasmīgs spēlētājs, nezaudēju dēli līdz 300. gadu vidum un 450. līmenim mani vairāk nekā kaitina tas, cik liela veiksme ir saistīta
Visu laiku kad saku kadu limeni met ara
Es esmu spēlējis šo spēli dažus gadus, un viss bija kārtībā līdz šai nedēļai. Tas netiktu ielādēts!! Atinstalējiet ed, kā jūs teicāt, tāpēc tagad esmu zaudējis visu spēles progresu un esmu zaudējis interesi!!!! Esmu sarūgtināts par šo spēli un tevi!!!
Patīk spēle, taču jums vajadzētu uzlabot ikdienas dāvanas, tā vienmēr ir viena un tā pati nedēļu no nedēļas, veltiet mums vairāk laika.
Pozitīvie: Tas ir kaut kas jādara, lai pavadītu laiku. Negatīvie: 1. Jums ir 4 uzvednes, lai pabeigtu, pirms jūs faktiski varat spēlēt. 2. Jūs vairs nesūtāt un nesaņemat dzīvības neatkarīgi no tā, ka iespēja pastāv. Daži līmeņi ir smieklīgi sarežģīti un prasīs ļoti ilgu laiku, lai iegūtu 1 zvaigzni. 2. Līmeņi, kas prasa jums pārspēt sasmacis ir tik grūti. Jūs nevarat iegūt atslēgu, kamēr neesat saņēmis vismaz divas zvaigznes. Es esmu iestrēdzis 966. līmenī apmēram mēnesi. Salabot to!
Man tas patiktu daudz vairāk, ja es varētu izlaist visas atlikušās kustības pēc tam, kad esmu uzvarējis raundu. Visa kaskāde aizņem mūžīgi, un, ja man ir palicis daudz kustību, es tikai vēlos automātisku opciju.
Šī spēle ir sūdīga. Tas ir jautri, bet tas ir viltots. Spēlējiet bonusa spēles un pēdējā gājienā aitas pārvietojas uz nepareizo vietu, jūs zaudējat! Ziedi jūsu pēdējā gājienā pagriežas nepareizā virzienā un spēle ir beigusies. Viņi arvien vairāk atņem no konfekšu simpātijām. Beidz jau karali. Vai neesat nopelnījis pietiekami daudz naudas?
Šī bija mana iecienītākā spēle, taču atjauninājumi, kas tika veikti apmēram pirms mēneša, ir stulbi. Tāpēc tagad meklēju citu spēli. Es pieļāvu visas kaitinošās reklāmas, jo es saprotu, ka lietotnei ir jāgūst pastāvīgi ienākumi. Tagad viņi ir atņēmuši papildu dzīvības, kas ļauj turpināt spēlēt vienā līmenī, kā arī bonusa spēles, kas ļāva jums iegūt pastiprinātājus. Zelta stieņu uzkrāšana bija bezjēdzīga, jo tiem var piekļūt tikai ar īstu naudu..smdh Ļoti neapmierinoši.
Normala
Man patīk šī spēle, bet tā turpina sasalst, tāpēc es zaudēju dzīvības vai bonusus! Tas ir ļoti nomākta, es nevēlos, lai lietotne būtu jādzēš, bet, ja tā turpina sasalst, es to darīšu, jo es nevaru to atskaņot! Izņemot sasalšanu, šī ir lieliska spēle!
Bijia laba
Man šī spēle ir bijusi gadiem ilgi, un nesen tā sāka iesaldēt un atņemt dzīvības bez ielādes. Tas kļūst diezgan nomākts, es būšu samulsis, ja man tas būs jāizdzēš. Ja šī problēma tiek novērsta, tā ir 5 zvaigžņu lietotne.
Kā jau lielākā daļa zina, spēļu industrija paļaujas uz atkarību izraisošiem personības veidiem, lai gūtu milzīgu peļņu. Esiet piesardzīgs, iegādājoties īpašumtiesības, lai virzītos uz priekšu vai turpinātu spēlēt spēles ierobežošanu. Ja jūs nevēlaties pastāvīgi sūknēt naudu šajā spēlē, lai sasniegtu augstāku līmeni vai palielinātu dzīvi, lai pabeigtu līmeni, jūsu pieredze noteikti atšķirsies no citiem, kas to dara. Pienācīga laika nogalināšanas spēle, lai aizņemtu sevi gaidīšanas vai garlaicības laikā
Patīk šī spēle, bet tā neļaus man vākt pupiņas katru dienu un pēdējo nedēļu neļaus spēlēt...kas notiek?? atņēma man 14 punktus un neļāva pat spēlēt!!!
Labais es esmu jau 451 līmenī
lieliska spēle
zaudē zvaigznīti, ja iegādājaties zelta stieņus vai pastiprinātājus un programmatūra sastingst... Man VIENMĒR tiek iekasēta maksa, bet nesaņemu to, ko iegādājos, ja programmatūra sasalst un man ir jāaizver programma, lai tā atkal darbotos.
Es izbaudu spēli! Tomēr ir pārāk daudz reklāmu vai mijiedarbības vai kā jūs vēlaties tos saukt.
Ļoti jautra spēle, taču tā ir ļoti dārga, jo par visu ir jāpērk zelta stieņi. Pastiprinātājiem, papildu kustībām, nebūs jāspēlē daudz ilgāk. Maksā pārāk daudz naudas!!
Man labāk patīk datora versija, taču, kad beidzās atlīdzības līmeņi, tā tika pārveidota par Android. Es esmu vecāks spēlētājs un man labāk patīk izmantot klēpjdatoru, nevis Android ierīci. Man ļoti patīk pasākumi, un es vēlētos redzēt vairāk izaicinājumu.
Pārāk daudz notiek, pārejot uz nākamo līmeni pēc tam, kad pārspējis iepriekšējo. Dažiem no mums ir iestājies taimauts, un dažos gadījumos ir nepieciešams ilgāks laiks, lai sasniegtu nākamo līmeni, pēc tam, lai to pārspētu. Nav nepieciešams rādīt visu, kas notiek spēlē. It īpaši, ja jūs nedodat iespēju noklikšķināt pagātnē. Citas King spēles, kuras esmu spēlējis, uzreiz nonāk nākamajā līmenī. Šobrīd es runāju par Honey podiem, notikumiem, tā līmeņa slēgšanu, kuru tikko pārspējāt.
Laba spēle.
Slikta klientu apkalpošana... Žēl, ka šai spēlei jāpiešķir viena zvaigzne, jo tā varētu būt labāka. Tā ir laba spēle... līdz brīdim, kad rodas problēma. Esmu divas reizes sazinājies ar klientu apkalpošanas dienestu, lai atrisinātu problēmas, taču tā vietā, lai saņemtu palīdzību, viņi nosūta jūs uz kopienas forumu... Es jums apliecinu, ka citi spēlētāji nevar atrisināt manu problēmu. Spēle izgāzās. Man tas bija jāpārlādē. Es pierakstījos ar savu e-pastu un, kad mēģināju spēlēt, sapratu, ka esmu pazaudējis visus savāktos pastiprinātājus. Nav godīgi.
Atjaunināti un zaudēti visi līmeņi no vairāk nekā 2000. Kāpēc rodas iesaldēšanas kļūme, kad jūs gatavojaties uzvarēt līmeni, spēle tiek aizvērta un ierīce izslēdzas? Klasifikācija netiek rādīta pareizi katru reizi. Šajā spēlē ir dažas lielas problēmas.