Post by compswiffirithlie on Feb 2, 2022 22:32:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ توکن های تولید کننده کدها ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape: Asylum 2022 version ▞▞▞
6 بازی برتر اتاق فرار (اسکیپ روم) برای موبایل
بازی کوچک عالی خیلی کوتاه. پازلها میتوانند چالشبرانگیزتر باشند، آنقدرها هم سخت نبود. راه آسان برای گذراندن زمان پایان غیر منتظره!
پازلها مخصوصاً برای من آسان بودند، زیرا تعداد زیادی بازی Adventure Escape را انجام دادهام و بیشتر پازلهای ارائه شده در بازی قبلاً روی آنهایی که بازی کرده بودم نشان داده شده بودند. با این حال، لذت و هیجان را کمتر کاهش نداد. و پایانش خیلی قشنگ بود........اولین بار بود که داشتم یه بازی Adventure Escape رو به عنوان شخصیت دیگه بازی میکردم نه کیت گری، برای همین اولش تمایلی به دانلود نداشتم.....ولی من خوشحالم که انجام دادم!
Asylum 32 Android Apk دانلود رایگان com.haikugamesco.escapeasylum - در یک پناهجوی سقوط کرد و هیچ حافظه ای از گذشته نداشت! میتونی فرار کنی؟
مجموعه ای زیبا از بازی ها که بسیاری از آنها در ابتدا خوب هستند. برای ادامه شارژ یا دریافت گزینه های اضافی یا بهتر اهمیتی نمی دهم. اما غیر از این ... عالی است
یک راه خوب برای کشتن زمان. پازل ها خیلی سخت نیستند، پس آن را امتحان کنید.
iOS Forensic Toolkit v4.0 - نرم افزار دسترسی به رمزعبور
تا اینجا فقط با مقدار مناسب چالش جذاب است. اگر پازل هایی را دوست دارید که تصاویر مخفی نیستند، این را امتحان کنید. در حال حاضر من به آن 5 ستاره می دهم.
من از آن متنفرم، با وجود این واقعیت که حتی نتوانستم بازی را شروع کنم. این آموزش در همه جا گیر می کند، اولین باری که روی دکمه ستاره بود: هیچ اتفاقی نمی افتاد، بنابراین من کاملاً بازی کردم. بار دوم، بعد از اینکه روی آن دکمه کلیک کردم، به من نشان داد که در فیس بوک به اشتراک بگذارم. من آن را به اشتراک گذاشتم (فقط من)، و همچنان گیر کرده بود. تصمیم گرفتم بازی را حذف کنم.
من این را شروع کردم، اما در حال حاضر بازی کردن سرگرم کننده است
دانلود بازی معمایی ماجراجویی رمزآلود اندروید مود
من تازه این بازی را شروع کردم، بازی کارناوال را دوست داشتم و امیدوارم این بازی هم خوب باشد. اگر ستاره های راهنمایی را برای امتیاز دادن به بازی دریافت کنم، به آن 5 ستاره می دهم. به روز رسانی: امتیاز آن را به 1 ستاره، من ستاره اشاره در طول بازی، هیچ برای ارائه نظر، هیچ برای به اشتراک گذاری در FB، هیچ کدام برای دوست داشتن بازی! این بازی ریپ آف است و دارم پاک می کنم.
فصل اول تموم شد تا اینجا بازی بدی نبود. بررسی خود را پس از فصل بیشتر به روز می کنم. فصل بیشتر تکمیل شد. تفریح کردن در حال حاضر سخت یا آسان نیست. به بازی ادامه خواهد داد. آیا پازل شیمی را انجام داد. از دبیرستان شیمی نخوانده ام. کمی سخت از آن گذشت. هنوزم خوش میگذره
آنها چیز زیادی به شما نمی دهند که از کار بیفتید
Asylum. ورژن, 21. آخرین بروزرسانی, ۱۴ آبان ۱۳۹۴. نسخه اندروید مورد نیاز, 2.3. نیاز به روت, ندارد. نیاز به دیتا, دارد
این بازی به راحتی قابل دستکاری است. من از رمز و راز داستان لذت می برم. من عاشق ماجراجویی رمزگشایی سرنخ ها و پازل ها هستم. گرافیک عالی است! 👍
بازی خوبی برای گذراندن زمان است، اما بازی گاهی اوقات خود به خود خارج می شود و زمانی که من قبلاً آن را پشت سر گذاشته ام، فصلی را ذخیره نمی کند.
سرگرم کننده و تعاملی، واقعا ذهن شما را به فکر نگه می دارد.
امروز دانلود شد؛ فقط در فصل 3 است و فقط دو بار گیر کرده ام، اما تا به حال آن را دوست داشته ام، < (وقتی بیشتر به این موضوع رسیدم نظر خود را به روز خواهم کرد^چرا این یک 3 ستاره است^)>بازی/پازل های خوب
برای اشتراکگذاری پست یا نظر در اینجا ستاره دریافت نکردم. بلا استفاده
بازی بسیار خوبی است اما برخی از پازل های اعدادی خیلی درست نیستند. شما خوش شانس هستید که تصمیم گرفتم این بازی را امتحان کنم زمانی که برنامه می خواست به موقعیت مکانی و تلفن دسترسی داشته باشد که من اجازه ندادم به هر چیزی اجازه دهم زیرا اصلاً نیاز به آن برای شما و این بازی کوتاه پوچ است! به علاوه ثابت "به ما امتیاز دهید و بازی های دیگر ما را امتحان کنید" آزار دهنده بود.
می خواستم صبر کنم تا بازی را تمام کنم قبل از اینکه آن را بررسی کنم. یک داستان عالی با پازل های عالی بود. من فقط یک بار از راهنمایی استفاده کردم. مشتاقانه منتظر بازی بیشتر از این توسعه دهنده هستیم! قطعا این یکی را توصیه می کنم!
این بهترین بازی نبود زیرا برای سطح هوش من خیلی ساده به نظر می رسید. من خودم را به عنوان یک چالش بردار می بینم و برای من این بازی روی قایق من شناور نبود. پایان بسیار عالی بود به صاف ترین زنی که در رختخواب دراز کشیده اسکار بدهید. خط داستان کاملاً وحشتناک بود، من می خواستم کسی باشم که از چاله بیفتد نه آدام الکلی بیچاره. همچنین پازلی که در ابتدای بازی به من و همکارم داده شد، در پایان دوباره به روش دیگری به ما داده شد
بازی خوب است و صادقانه بگویم تا حدی بد است. داستان کم است و پازل ها بسیار آسان و کوتاه به نظر می رسند. نکات نیز کمک چندانی نمی کند. تنها مزیت این بازی این است که به ندرت تبلیغاتی در گیم پلی وجود دارد و حداقل می توانید آن را خیلی سریع تکمیل کنید؟ یک زمان کش مناسب، اما قطعا بازی های بهتری وجود دارد.
برنامه بسیار زیبا سه ستاره چون برای بچه های کوچک خوب نیست. اما بیش از همه برنامه عالی. سخت
افتضاح قطعا نیاز به رفع اشکالات در آن است
من به محض دانلود بازی آن را بازی کردم.. پیدا کردن و کسب ستاره برای استفاده از یک اشاره سخت است.. اگرچه خوب است.. من از بازی لذت می برم.
از این بازی لذت می بردم تا اینکه به فصل 7 رسیدم... بعد از گرفتن کلید روی موارد کلیک می کردم اما هیچ اتفاقی نمی افتد یا پاسخگویی برای همیشه طول می کشد. چند بار راه اندازی مجدد شد، اما همان مشکلات بود، بنابراین تصمیم گرفتیم آن را حذف کنم.
Asylum از پلی استور اپل.
واقعا؟ من نباید فقط برای انجام یک بازی اجازه دسترسی های اضافی را بدهم. همچنین من یک بازی را "دوست ندارم" مگر اینکه الف) آن را بازی کرده باشم و از انجام آن لذت برده باشم و ب) مجبور نباشد در بازی بیشتر از این پیش برود.
بازی سخت است و من دوست ندارم برای دریافت راهنمایی ستاره ها هزینه ای بپردازم تا شاید برنامه ای برای رایگان بودن نکات یا انجام یک پازل ارائه کنم.
از صفحه بارگیری عبور نخواهد کرد. همچنین، چرا به موقعیت مکانی من نیاز دارید؟